Ανύψωση στήθους (ανελκυστήρας στήθους)
19 Şubat 2020
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
11 Kasım 2014

Η απλή αισθητική της μύτης, η οποία έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε συγκρηση με την κλασική αισθητική της μύτης, παρέχει μέγιστη άνεση στον ασθενή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης. Στην απλή αισθητική της μύτης δεν χρησιμοποιεί ταμπόν, γύψο ή επίδεσμο. Εκτελείται με τοπική αναισθησία και η λειτουργία ολοκληρώνεται μέσα σε περίπου 15-20 λεπτά.

Πριν από το θέμα του ασθενή να έχει μια απλή αισθητική της μύτης, ζητείται από τον ασθενή εικόνα της πρόσθιας και προφίλ. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στέλνοντάς το στην ιστοσελίδα μας σε ψηφιακό περιβάλλον χωρίς να έρθετε στην κλινική μας. Οι ειδικευμένοι γιατροί μας κάνουν τον απαραίτητο σχεδιασμό που απαιτείτε και προετοιμάζουν την τελική έκδοση της μύτης σας με 3 διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις.

Η απλή ρινική αισθητική μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία, αν επιθυμείται, με τον ασθενή συνειδητό, αλλά διαφορετικές τεχνικές αναισθησίας μπορούν να ληφθούν υπόψη εάν είναι επιθυμητό. Η προβληματική χαμηλή άκρη της μύτης απομακρύνεται, εάν υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα ζώνης, μπορεί να τραυματιστεί.