Αισθητική ανύψωσης βραχίονα
19 Şubat 2020
Μείωση στήθους
19 Şubat 2020

Είναι ένα από τα προβλήματα που συμβαίνουν λόγω ορισμένων ορμονικών συνθηκών και διάφορων, γνωστών ως γυναικομαστία. Στους άνδρες, το γενικό πρόβλημα αυτής της διαταραχής, που περιγράφεται και ως ονομασία η ανάπτυξη των μαστών, όπως το γυναικείο στήθος, προκαλείται από συμπτώματα ορμόνων.

Ανάλογα με την κατάσταση της νόσου από ειδικούς γιατρούς, η επέμβαση επιτυγχάνεται σε μια μέση περίοδο 2 ωρών. Προκειμένου ο ασθενής να φανεί τέλειος μετά τη λήψη της φυσικής εικόνας του ασθενούς μετά τη χειρουργική επέμβαση, είναι καιρός να πάρει τον λιπώδη ιστό μετά τα σχέδια που γίνονται σύμφωνα με τη φυσική του κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Σε αυτό το σημείο, υπάρχουν διάφορες χειρουργικές μέθοδοι: όπως ανοικτή χειρουργική επέμβαση και λιποαναρρόφηση.

Οι ασθενείς γενικά συνιστάται να ξεκουραστούν μέσο για 1-2 ημέρες, την πρώτη ημέρα μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο ασθενής είναι υπό την επήρεια της αναισθησίας συνιστάται να ξεκουραστεί, αλλά μπορεί ακόμα να περπατήσει. Ο πόνος και ο πόνος δεν γίνονται αισθητές μετά τη χειρουργική επέμβαση. Για να μην καταστραφούν τα ράμματα, τα αυστηρά γεύματα δεν προτιμώνται τις πρώτες μέρες, λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές του γιατρού. Ένα κορσέ για 3 εβδομάδες είναι υποχρεωτικό κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Περίπου μια εβδομάδα μετά τη χειρουργική επέμβαση, οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην καθημερινή τους ζωή με σιγουριά. Εντούτοις, πρέπει να αποφεύγονται δραστηριότητες που αναγκάζουν φυσικά την περιοχή.