Φώτα ανύψωσης
19 Şubat 2020
Τεντώματος του ποδιού
19 Şubat 2020

Η αισθητική ομαλότητα της γεννητικής περιοχής αυξάνει την αυτοπεποίθηση της γυναίκας και την κάνει να νιώθει πολύ πιο ευτυχισμένη στη σχέση της με το αντίθετο φύλο.

Τα μέρη της δομής των γεννητικών οργάνων

  • Βάγκαν

  •  Μεγάλα χείλη (Labium majus)

  • Μικρά χείλη (Labium minus)

  • Hymen

  • Περιοχή ανώτερου χείλους (Mons pubis)

  • Η έννοια της αισθητικής των γεννητικών οργάνων, κερδισε ταχεία επιτάχυνση με την ανάπτυξη νέων καπέλων λέιζερ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.η οποία αναπτύχθηκε παράλληλα με την τεχνολογία,

  • Η έννοια της αισθητικής των γεννητικών οργάνων δεν είναι πλέον απλώς μια χειρουργική διαδικασία και προχωράει ένα βήμα πιο πέρα ​​με τεχνολογίες όπως η λέιζερ και η ραδιοσυχνότητα που είναι συνώνυμες με τη μη χειρουργική αισθητική. Αυτό ελαχιστοποιεί την απώλεια της εργασίας, που ονομάζεται χρόνος διακοπής, και ο μακρύς χρόνος ανάκτησης που απαιτείται μετά από χειρουργική επέμβαση. Έτσι, πολλοί ασθενείς κάνουν μια γρήγορη επιστροφή στην κοινωνική ζωή μετά την εφαρμογή. Οι αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις των γεννητικών οργάνων και οι εφαρμογές τους μπορούν να απαριθμηθούν ως εξής:

i Λινοφυσία (εσωτερική και εξωτερική αισθητική των χειλιών), διόρθωση των πτυχών της κλειτορίδας (Κλειστοπλαστική), κολπική στένωση με χειρουργική επέμβαση (κολπίτιδα), λεύκανση των γεννητικών περιοχών (λεύκανση των γεννητικών κυττάρων λέιζερ) (αναπνοή λέιζερ), σύσφιξη των εξωτερικών γεννητικών οργάνων (σύσφιξη των περιοχών των γεννητικών οργάνων λέιζερ), πλήρωση μεγάλων χειλιών (εγχύσεις Labia majora), χειρουργική μείωση μεγάλων χειλιών (αισθητική Labia majorora), αισθητική pubis top (Puboplasti Venus Aesthetics)