Απλή αισθητική εφαρμογή της μύτης
19 Şubat 2020
4D VASER ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΌΦΗΣΗ
11 Kasım 2014
Ποιοι είναι οι στόχοι της χειρουργικής επέμβασης;

Σκασίματα και ρυτίδες κάτω από τα μάτια.Η γραμμή του σαγονιού επιδεινώθηκε λόγω των ιστών που κρέμονται κάτω από τα μάγουλα, δηλαδή, προς το πηγούνι, το λίπος και η χαλάρωση στο λαιμό είναι οι περιοχές-στόχοι της χειρουργικής επέμβασης ανελκυστήρα προσώπου.

Οι κλασικές τεχνικές ανάνηψης προσώπου προτιμώνται σε ασθενείς οι οποίες έχουν  υψηλές ρυτίδες και χαλάρωση.  Στην τεχνική αυτή γίνεται μια τομή η οποία αρχίζει από την περιοχή που στοχεύετέ, πριν από το αυτί και στη συνέχεια πίσω από το αυτί. Η επιτυχία αυτής της χειρουργικής επέμβασης δεν βρίσκεται στο δέρμα, αλλά στην τάνυση βαθιών ιστών του δέρματος. Δεν πρέπει να αφήνεται ένταση στο δέρμα. Γιατί, το δέρμα είναι πολύ τεντωμένο κατά τη διάρκεια της επούλωσης και αφήνει μια κακή ουλή. Ωστόσο, είναι δυνατό να επιτευχθούν μακροχρόνια αποτελέσματα με την αναστολή των βαθιών ιστών.

Μια άλλη μέθοδος ανύψωσης προσώπου είναι η τεχνική που εκτελείται με χειρουργικές κάμερες πάχους 4mm που ονομάζονται ως ενδοσκόπια. Η τεχνική αυτή, οι βαθιές ιστοί τεντώνονται και σταθεροποιούνται με μικρές τομές που γίνονται στο μέρος του κρανίου. Οι ασθενείς με λιγότερο χαλάρωση στο πρόσωπο, λιγότερη γραμμή των γνάθων και λιγότερες ρυτίδες του δέρματος είναι πιο κατάλληλες για ενδοσκοπική ανελκυστήρα προσώπου. Ας έλθουμε σε μερικά πράγματα που αναρωτιέστε.

Για το πόσο καιρό θα λάβει αυτή η χειρουργική επέμβαση;

Οι λειτουργίες ανύψωσης προσώπου μπορεί να διαρκέσουν 4-6 ώρες. Μην αφήνετε αυτή τη φορά να έρθει σε σας και να σας τρομάξει. Αν θέλετε μια μόνιμη και μακρόχρονη ανύψωση προσώπου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό είναι δυνατό με μια βαθιά λειτουργία.