ΚΟΙΛΙΑΚΉ ΤΈΝΤΩΜΑ
19 Şubat 2020
Φώτα ανύψωσης
19 Şubat 2020

Πώς γίνεται η αισθητική επέμβαση των βλεφάρων;

Το βλέφαρο αποτελείται από 4 δομικά στρώματα: δέρμα, μυς, περιτονία και λιπαρά σακουλάκια στο άνω βλεφάρων. πακέτα λίπους εσωτερικής και μέσης γραμμής, δακρυγόνα στην εξωτερική γραμμή. Κάτω βλέφαρο. εσωτερικές, μεσαίες και εξωτερικές τσέπες πετρελαίου είναι διαθέσιμες.

 

Στην άνω αισθητική του βλεφάρου, το ανώτερο βλέφαρο πρώτα αναισθητοποιείται με τοπική αναισθησία. Το δέρμα αφαιρείται και παράλληλα αφαιρείται ένα τμήμα του υποκείμενου μυός. Τα πακέτα λαδιού εσωτερικής και μεσαίας γραμμής φθάνουν και ορισμένα από τα παγιδευμένα πακέτα λαδιού αφαιρούνται. Εάν υπάρχει χαλάρωση στον δακρυγόνα κλείνει. Το δέρμα κλείνει με λειωμένα ράμματα και η διαδικασία τερματίζεται.

Στην κάτω αισθητική του βλεφάρου, το κάτω βλεφάρων αναισθητοποιείται πρώτα με τοπική αναισθησία. Υστέρα απομακρύνεται το δέρμα και οι μύες. Τα εσωτερικά, μεσαία και εξωτερικά πακέτα λαδιού φθάνουν και αφαιρούνται μερικά από τα παγιδευμένα πακέτα λαδιού. Στη συνέχεια αφαιρείται η περίσσεια μυών και ένα τμήμα του δέρματος. Το δέρμα κλείνει με λειωμένα ράμματα και η διαδικασία τερματίζεται.