Αισθητικής του Μαστού Αιτίες
19 Şubat 2020
Απλή αισθητική εφαρμογή της μύτης
19 Şubat 2020

Τα εμπόδια που συμβαίνουν λόγω γέννησης, ενζύμου, γαλουχίας, γενετικής, αύξησης βάρους ή δομικών λόγων μπορούν να διορθωθούν απλά με εγχείρηση ανύψωσης του μαστού.

 

Επίσης με εγχείρηση ανύψωσης του μαστού μπορούν οι ασυμμετρίες και οι διαφορές στα στήθη να διορθωθούν. Η αισθητική χειρουργική επέμβαση ανάρρωσης του στήθους συχνά εκτελείται ως αποτέλεσμα της απώλειας της αισθητικής εμφάνισης, όπως η συρρίκνωση του όγκου του μαστού και η επανεμφάνιση του όγκου του μαστού μετά τη διακοπή του θηλασμού στο στήθος που αναπτύσσεται λόγω του θηλασμού. Όταν χαλάει, η θηλή κοιτάζει προς τα κάτω ή κρέμεται στα στήθη.

 

Σε ορισμένους ασθενείς, μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τη μείωση του ιστού του μαστού ως αποτέλεσμα της απόκτησης και της απώλειας υπερβολικού βάρους. Οι λειτουργίες ανύψωσης του στήθους στο στήθος για να ανακτήσουν την παλιά μορφή και την απότομη κλίση, την αναδιαμόρφωση, την κωνική δομή έχει στόχο να επιτευχθεί. Μπορεί να περιοριστεί με αυτή τη χειρουργική επέμβαση αν η σκοτεινή περιοχή γύρω από τη θηλή είναι μεγάλη,. Σχεδόν όλα τα χαλαρά στήθη διορθώνονται στο καφέ μέρος.