Μείωση στήθους
19 Şubat 2020
Ανύψωση στήθους (ανελκυστήρας στήθους)
19 Şubat 2020

Αισθητική Χειρουργική του Μαστού Αισθητική Χειρουργική του Μαστού. Είναι μια μέθοδος που οι γυναίκες υποβάλλουν αίτηση για να έχουν πιο αισθητικά, πληρέστερα και πιο όμορφα στήθη. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες τα στήθη μας δεν είναι αρκετά μεγάλα όσο ζητάμε για να μας διευκολύνουν για πολλούς λόγους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι λειτουργίες που εκτελούμε με τοποθέτηση εμφυτευμάτων σιλικόνης καλούνται ως χειρουργικές επεμβάσεις αύξησης στήθους.

Αιτίες Αύξησης της Αισθητικής του Μαστού Αιτίες

  • Θέλετε να έχετε πιο γερά στήθη.

  • Έχοντας έμφυτα υποβαθμισμένα στήθη.

  • Θα θέλετε να αναλογούν οι μετρήσεις σώματος (όταν θέλουμε να αναλογίσουμε το πλάτος του ισχίου μας και το πλάτος του στήθους).

  • Θέλατε την επαναφορά των μαστών που συρρικνώνονται / σβήνουν μετά την εγκυμοσύνη (θηλασμός).

  • Εάν δύο ακροφύσια έχουν διαφορετικό μέγεθος, είναι επιθυμητό να έχετε στήθη ίδιου μεγέθους.

  • Σε καταστασεις που τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν μπορούν να ληφθούν σε προηγούμενη αισθητική χειρουργική του μαστού ή εάν υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περιοχή.

  • Η αναμόρφωση του μαστού μετά τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού που είναι ανεπιθύμητη για επιβίωση (ας μην παραμελήσουμε τις εξετάσεις μαστογραφίας μετά από μια ορισμένη ηλικία).

Η χειρουργική επέμβαση αύξησης του στήθους γίνεται με την τοποθέτηση εμφυτευμάτων σιλικόνης (προθέσεις) υπό γενική αναισθησία για περίπου 1-1,5 ώρες. Μετά από χειρουργική επέμβαση, ετοιμάζεται ένα ειδικά διαμορφωμένο στηθόδεσμο τύπου σουτιέν. Εάν είναι απαραίτητο πάλι, εφαρμόζουμε έναν στενό επίδεσμο στο σουτιέν. Ο ασθενής μένει στο νοσοκομείο μια νύχτα μετά τη χειρουργική επέμβαση, Με αυτόν τον τρόπο, τόσο η παρακολούθηση όσο και τα ενδοφλέβια παυσίπονα παρέχουν μια πιο άνετη πρώτη νυχτερινή ζωή. Θα σας εκφορτώσουμε την επόμενη μέρα μετά τους ελέγχους μας.

 

Πόνος μετά τη χειρουργική επέμβαση αύξησης του μαστού.

Είναι αλήθεια ότι η έρευνά σας και να αποφευχθεί κάποιος πόνος τις πρώτες δύο ημέρες που θα ακούσετε από εκείνους που είχαν χειρουργική επέμβαση παλιότερα. Ο πόνος καταστέλλεται από τα ενδοφλέβια παυσίπονα και τα χάπια που λαμβάνονται μετά την απόρριψη την πρώτη ημέρα της νοσηλείας. Όπως γνωρίζετε, ο πόνος ποικίλλει και διαφέρει από άτομο σε άτομο. Μετά από μερικές ημέρες πόνος, έχουμε ένα μικρό δόντι για την εμφάνισή σας.

 

Ανάκτηση μετά από χειρουργική επέμβαση αύξησης του μαστού.

Τις πρώτες δύο μέρες, θα μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Λόγω της έντασης στους μυς και του αυξημένου πόνου που προκαλείται από την κίνηση του βραχίονα, ξοδεύουμε το υπόλοιπο σας σώμα σε καθισμένοι με όρθια θέση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα υπάρξουν κάποιες ειδών φούσκες στα στήθη μας. Μετά τις δύο πρώτες ημέρες, ο πόνος μας θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, οι κινήσεις των βραχιόνων μας θα ανακουφιστούν και το πρήξιμο θα μειωθεί. Για να διαμορφώσουμε το στήθος με μια πρόσθεση, συνεχίζουμε να φοράμε το σουτιέν που δίνεται μετά από χειρουργική επέμβαση για περίοδο 1,5 μηνών. Παίρνουμε ένα διάλειμμα για μικρό καιρό από την εργασία και τον αθλητισμό όπου οι κινήσεις των βραχιόνων σας είναι έντονες σε 2 μήνες. Μετά τη χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους, ο γιατρός σας ελέγχει τη θεραπεία απομάκρυνσης ιχνών.

 

Με λίγα λόγια, επιστρέφετε σιγά-σιγά στη φυσιολογική σας ζωή την τρίτη ημέρα της χειρουργικής σας επέμβασης.