Τεντώματος του ποδιού
19 Şubat 2020
ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΊΑ
19 Şubat 2020

Αισθητική ανύψωσης βραχίονα

Ειδικότερα, δίνει την πιο αποτελεσματική μέθοδος για την εξάλειψη της χαλάρωσης των πιο συνηθισμένων παραπόνων των γυναικών, η σημαντικότερη μέθοδος για τις αισθητικές διαδικασίες του βραχίονα, πρέπει σε κανονικές συνθήκες να δοθεί σημασία σε αυτόν τον τομέα είναι η επιλογή των αισθητικών κέντρων που παρέχουν τις ποιοτικές υπηρεσίες.

 

Η χαλάρωση του δέρματος στον βραχίονα γενικά αρχίζει να εμφανίζεται σε μια συγκεκριμένη ηλικία. Επομένως, μπορεί να είναι σημαντικό εάν ο ασθενής που πρόκειται να αντιμετωπιστεί έχει άλλα προβλήματα. Η αισθητική των βραχιόνων εκτελείται σε μια πολύ σύντομη λειτουργία, όπως μισή ώρα το πολύ και το αποτέλεσμα είναι αρκετά επιτυχημένα. Οι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε αισθητική βραχίονα λαμβάνουν έναν επίδεσμο για να καλύψουν το βραχίονα για 4 έως 5 ημέρες και θα σας ζητηθεί ο έλεγχος στο τέλος της πέμπτης ημέρας.
Αν δεν υπάρχει καμία αρνητική εξέλιξη κατά τη διάρκεια του ελέγχου, μπορείτε να συνεχίσετε τη ζωή σας με ένα πιο σφιχτό και όμορφο χέρι μετά τον έλεγχο. Ο λόγος αυτής της σύντομης λειτουργίας είναι ότι το δέρμα στο βραχίονα επισκευάζεται πιο γρήγορα και δεν απαιτεί επιπλέον διαδικασίες.

 

Μέθοδος που χρησιμοποιείται για την αισθητική των βραχιόνων

Η τάνυση μπορεί να γίνει με δύο μεθόδους: μπορεί με το τέντωμα βραχίονα η με λιποαναρρόφηση με λέιζερ. Η μέθοδος λιποαναρρόφησης λέιζερ χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση του λίπους από τους βραχίονες και σε περίπτωση υπάρχει χαλάρωση και χαλάρωση, προτιμάται η χειρουργική επέκταση του βραχίονα. Στις μεθόδους που έγιναν με το λέιζερ, το λίπος στα χέρια λιώνει και ο βραχίονας είναι τεντωμένος. Στην χειρουργική επέμβαση ανύψωσης βραχιόνων, ανοίγεται μια μικρή ουλή και αφαιρείται το υπερβολικό λίπος και η χαλάρωση.